Om je een beeld te geven van onze tarieven vind je hieronder aan aantal pakketten. Het tarief is afhankelijk van de wensen van jou als klant en de complexiteit van het logo of de huisstijl, ook speelt het mee of de wens specifiek in kaart is gebracht en hoe compleet de briefing is (lees hier onze blog over het maken van een goede briefing). We werken zowel binnen vaste projectprijzen als op basis van uurtarief, afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft.

Logo
€450-950
Voor het basis pakket focussen wij op één goed voorstel op basis van jouw wensen. Dit pakket is inclusief 3 uur correctie en het aanleveren van het logo in jpg, png en eps. 

Logo uitgebreid
€750 – €1750
Bij het uitgebreide logo pakket duiken we diep in het ontwerp van een logo op basis van jouw wensen en stellen we twee sterke designs voor. Hierna kies je één voorstel en deze werken we in detail uit. Dit pakket is inclusief 4 uur correctie en het aanleveren van het logo in jpg, png en eps. 

Huisstijl + huisstijlgids
€250 – €950 
Op basis van het bestaande of door ons ontworpen logo maken we een styleguide waarbij de regels omtrent logo gebruik worden uitgelegd. Ook definiëren we hiervoor het kleurenpalet en gebruik van typografie. Dit pakket is inclusief 1 uur correctie en het aanleveren van de styleguide in pdf. Het eventueel aankopen van lettertypes is niet inbegrepen. 
Wanneer je het logo door ons hebt laten ontwerpen, bieden wij de huisstijlgids aan met 20% korting.

Heb je interesse in één van de pakketten of wil je een op maat gemaakte offerte ontvangen? Dan mag je ons zeker contacteren!

Vind hier onze algemene voorwaarden.